Türksat

Türksat Yayınlar

SPOR KANALLARI TV FREKANSI

You are here

Türksat 4A Eurosport 2 Frekans Bilgileri

Dünya’nın en prestijli spor TV organizasyonlarından biri olan Eurosport’un, Türkiye’ye yöneli yayın yapan kanalı Eurosport 2’yi sizlerle paylaştığımız uydu frekansı değerlerini kullanarak Türksat 4A’dan izleyebilirsiniz. Ancak Eurosport 2 kanalının şifreli olarak yayın yaptığını belirtmek gerekiyor. Kanalı Türksat 4A uydusundan izleyebilmeniz için Digitürk, Tivibu ya da D-Smart üyeliğinizin bulunması gerekmektedir. İşte Eurosport 2 frekans bilgileri:

EUROSPORT 2 UYDU FREKANSI DEĞERLERİ

Kanal Adı:Eurosport 2
Uydu Adı:
Türksat 4A
Alış Frekansı:
11.012
Polarizasyon:
V - Dikey
Symbol Rate:
30.000
FEC Rate:
5/6
Eurosport 2, gün boyunca gerçekleştirdiği yayınlarda spor severlere, sporun bütün dallarından canlı yayınları ve haberleri ile seslenmektedir. Eurosport 2 TV kanalı da diğer spor kanalları gibi çoğunlukla futbol ve basketbol yayınlarına yer vermektedir. Eurosport 2 kanal frekansı değerleri ile bahsettiğimiz Dünya sporu ile ilgili en çok merak edilen programları keyifle izleyebilirsiniz. 
Makalemizin başlarında da ifade ettiğimiz gibi Eurosport 2 kanalı Türksat 4A’dan yayın yapmaktadır, ancak bu yayınlar şifrelidir. Kanalı izleyebilmeniz için Digitürk, D-Smart ya da Tivibu üyeliğinizin bulunması gerekmektedir. Aksi takdirde Eurosport 2 yayınlarını izlemeniz mümkün değildir.

EUROSPORT 2 İLE DÜNYA’NIN SPORU EKRANLARINIZDA

Eurosport 2 Türksat 4A frekans değerlerini sizlerle paylaştığımız bu içerik aracılığıyla kanalın TV frekans bilgilerine ulaşabileceğiniz gibi ayrıca kanalla alakalı sormak istediklerinizi de yorum yapma alanından yazarak bizler iletebilir, yayınımızı düzenli olarak takip ederek Eurosport 2 frekans bilgilerinin en güncel haline ulaşabilirsiniz. 

storyx

We are.., This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

Hiç yorum yok:

Leave a Reply