Türksat

Türksat Yayınlar

SPOR KANALLARI TV FREKANSI

You are here

Türksat 4A Sports TV Frekans Bilgileri

Türksat 4A’da yayın yapan Sports TV’nin uydu frekansı bilgilerini kullanarak Sports TV yayınlarını izleyebilirsiniz.

SPORTS TV UYDU FREKANSI DEĞERLERİ

Kanal Adı:Sports TV
Alış Frekansı:12.345
Polarizasyon:Dikey (V)
Symbol Rate:30.000
FEC Rate:3/4
Uyduda Yayın Yapan Diğer Spor Kanalları Frekansları için Tıklayın
Son dönemin en dikkat çeken Spor TV kanallarından birisi olan Sports TV, sporun her branşından yer verdiği yayınları ile spor severlerin kısa sürede ilgisini çekmeyi ve alanında en popüler kanallardan birisi olmayı başarmıştır. Sports TV kanal frekansbilgileri sizlerle üst kısımda paylaşmış olduğumuz tabloda yer almaktadır. Tabloda görmüş olduğunuz bu TV frekansı değerlerini uydu alıcınızın kanal arama bölümüne girişini gerçekleştirerek Sports TV yayınlarına Türksat 4A uydusu üzerinden ulaşabilirsiniz.

Siz de sporun her dalı ile ilgiliyseniz ve Dünya’nın dört bir yanındaki spor gelişmelerine ulaşmak istiyorsanız Sports TV yayınlarından büyük keyif alacağınızdan eminiz.

SPORTS TV YAYINLARINI TÜRKSAT 4A’DAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Sports TV frekans değerlerini sizlerle paylaştığımız bu içeriğimiz üzerinden ayırca Sport TV uydu frekans değerleri ile ilgili diğer sorularınızı da bizlere ulaştırabilirsiniz. Ayrıca yayınımızı düzen olarak takip ederek Sports TV Türksat 4A frekans bilgilerinin en güncel haline ulaşabilirsiniz. 

storyx

We are.., This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

Hiç yorum yok:

Leave a Reply